متخصص درمان نعوظ کیست؟

اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی، به عدم توانایی دستیابی یا حفظ نعوظ آلت گفته می شود. این اختلال، هر ساله بیش از 30 میلیون نفر را در آمریکا به خود مبتلا می کند. اغلب متخصصان درمان اختلال نعوظ ، پزشکان متخصص اورولوژی هستند که در زمینه بیماری های کلیوی، تناسلی، مجاری ادرار، مثانه، غدد فوق کلیه و میزراه تخصص دارند.

متخصصان غدد درون ریز و اختلالات هورمونی نیز بخش کوچک تر درمانگران اختلال نعوظ را تشکیل می دهند. در ادامه مطلب، اقدامات متخصص درمان نعوظ را توضیح خواهیم داد.

متخصص درمان اختلال نعوظ  چه اقداماتی را انجام می دهد؟

متخصص درمان نعوظ، ابتدا جهت شناسایی علت ابتلا به ناتوانی جنسی تلاش می کند. این افراد درمان های مناسب اختلال نعوظ را پیشنهاد داده و علاوه بر اثر بخشی، عوارض جانبی آن ها را نیز پایش می کنند. بسیاری از افراد مبتلا به اختلال نعوظ، جهت حل مشکل خود بیش از یک روش درمانی را امتحان می کنند.

تحصیلات و مهارت متخصص درمان نعوظ چیست؟

متخصصان درمان اختلال نعوظ ، پزشکانی هستند که در زمینه اورولوژی یا غدد درون ریز تخصص داشته و بر اختلال نعوظ و مشکلات مرتبط با آن تمرکز دارند. متخصصان اورولوژی در زمینه انجام جراحی های خفیف تا گسترده آموزش دیده اند. این پزشکان همچون تمام پزشکان دیگر در دانشگاه علوم پزشکی تحصیل کرده و دوره تخصص را گذرانده اند. این فرایند شامل طی کردن مراحل زیر می شود:

متخصص درمان نعوظ

چرا باید به متخصص درمان نعوظ  مراجعه کرد؟

ناتوانی جنسی یک مشکل رایج و قابل درمان است. در صورت ابتلا به یک یا چند مورد از مشکلات زیر باید به متخصص درمان نعوظ  مراجعه کرد:

  • عدم توانایی در دستیابی به نعوظ به صورت متداول
  • عدم توانایی حفظ نعوظ آلت تناسلی به صورت متداول
  • ناتوانی کامل در دستیابی به نعوظ آلت
  • کاهش پایدار میل جنسی
آیا سرکه سیب می تواند اختلال نعوظ را درمان کند؟

در ملاقات با متخصص درمان اختلال نعوظ  چه مواردی را باید انتظار داشت؟

پزشک ابتدا درباره علائم و سابقه پزشکی فرد از او سوال خواهد پرسید. بیماران معمولا به سوالاتی درباره کیفیت، تعداد دفعات و مدت هر بار نعوظ پاسخ می دهند. همچنین، امکان دارد متخصص انجام آزمایش های زیر را از بیمار درخواست کند:

  1. آزمایش نعوظ شبانه آلت: در این تست، تعداد و شدت نعوظ آلت در هنگام خواب شب بررسی می شود.
  2. تصویر برداری داپلر

این بیماری درمان های متعددی داشته و در اکثر مواقع به خوبی بهبود می یابد. در صورتی که مشکلات رابطه عاطفی، اضطراب و افسردگی عامل ناتوانی جنسی باشند، متخصص مراجعه به سکس درمانگر یا مشاور روانشناس را پیشنهاد می دهد. صحبت با یک مشاور در این زمینه می تواند بسیار مفید باشد.

مصرف دارو نیز می تواند موثر باشد. دارو های متداول در درمان اختلال نعوظ شامل مهار کننده های فسفو دی استراز، تستوسترون های خوراکی، آلپروستادیل، سیلدنافیل (ویاگارا) و تادالافیل (سیالیس) می شوند. گاهی اوقات، استفاده از دستگاه های وکیوم (مکنده) نیز قبل از فعالیت جنسی پیشنهاد می شوند.

جراحی نیز یک گزینه درمانی به شمار می رود. جراحی ترمیم عروقی خونی آسیب دیده و کاشت ایمپلنت آلت از جمله جراحی های رایج برای درمان اختلال نعوظ هستند.


پروفسور حسین کرمی فوق تخصص زگیل تناسلی در تهران

3.3/5 - (3 امتیاز)