درمان جوش روی بیضه
درخواست فوری نوبت زگیل تناسلی 09351142080
احتمالاً مجبور شده اید با جوش های صورت خود کنار بیایید، اما آیا می دانستید، همان جوش ها ممکن است گاهی، روی بیضه هایتان نیز ظاهر شوند؟ اگر تا به حال کمی برآمدگی قرمز روی پوست کیسه بیضه خود مشاهده کرده اید، ممکن است با خود فکر کرده باشید که با توجه به محل قرارگیری آن، آیا می تواند مضر باشد یا نه و اینکه درمان جوش روی بیضه، به چه صورت است؟
جوش های روی بیضه ممکن است یکی از موارد زیر باشند:
جوش های سفید یا سیاه عمدتاً نشانه ی منافذ مسدود شده می باشند، در حالیکه راش ها یا نقاط قرمز رنگ، علامت عفونت یا بیماری های مقاربتی می باشند.
دلایل مختلفی برای جوش روی بیضه مردان وجود دارد، که مشابه جوش زدن در سایر نقاط بدن است. مانند رژیم غذایی، هورمون ها یا استرس. وجود برآمدگی قرمز روی پوست بیضه ها احتمالاً – تا زمانی که این جوش ها مطمئنا روی پوست قرار داشته باشند، نگران کننده نیست.
نظر دکتر متخصص این است که “فرد باید 100٪ مطمئن شود که جوش روی کیسه بیضه قرار دارد و مربوط به خود بیضه نیست. اگر واقعا روی پوست باشد، بیشتر جوش ها [یا] برجستگی های پوستی بیضه، خوش خیم هستند.” (اگر متوجه شدید که این توده در بیضه شما وجود دارد، باید نزد پزشک خود معاینه شوید).
مقاومت در برابر خالی کردن جوش ها، ممکن است دشوار باشد، اما دکتر می گوید که اگر می خواهید از شر آنها خلاص شوید، باید جوش ها را به حال خود بگذارید. آنها را فشار ندهید و سوراخ نکنید – این کار می تواند “بعداً یک مشکل بزرگتر” برای شما ایجاد کند. اگر این یک جوش معمولی روی بیضه های شما باشد، باید حدوداً بعد از یک هفته به خودی خود ناپدید شود.
طبق گفته دکتر متخصص، در هر زمانی که نگران می شوید، جوش هایتان مرتب برمی گردند، یا اگر جوش یا لکه هایی بصورت خوشه ای دارید و همچنین برای درمان جوش روی بیضه، باید به پزشک مراجعه نمایید. این می تواند نشانه ویروس یا عفونت مقاربتی باشد.
(اگر معلوم شد که به نوعی بیماری STI مبتلا شده اید، شما و شریک جنسیتان باید فوراً درمان آن را شروع کنید.) در صورت ابتلا به دیابت، باید بیش از حد هوشیار باشید: “سیستم ایمنی بدن شما به اندازه افراد غیر دیابتی قوی نیست و بنابراین عفونت ها می توانند به سرعت در بدنتان پیشرفت کنند. “وی همچنین می گوید اگر متوجه شدید كه جوش های آن ناحیه بزرگتر و قرمزتر می شوند، باید بیشتر احتیاط کنید، زیرا این امر می تواند با تب و درد همراه باشد.
دکتر متخصص می گوید: “بیضه هایتان را به اندازه صورت خود تمیز نگه دارید. لباس زیر تمیز بپوشید، به طور مرتب دوش بگیرید و محل را خشک نگه دارید.”
ارگانیسم هایی مانند قارچ، باکتری و مخمر، عاشق مناطق تاریک، گرم و مرطوب هستند و بیضه های شما اغلب این شرایط را دارند. با این حال، برای آن ناحیه نیازی به یک محصول بهداشتی گران قیمت ندارید. دکتر متخصص می گوید: “اکثر مردان به طور کلی به این موارد نیازی ندارند. اما اگر می خواهید آنها را امتحان کنید، به جای کرم به دنبال پودر باشید.
بعضی از مردان نشاسته ذرت را امتحان كرده اند. اگر این کار برای شما جواب می دهد، عالی است.” خشک کردن بیش از حد پوست، تا جایی که ترک بخورد، خراشیدگی، قرمزی و متورم شدن، می تواند، باکتری های مهاجم را به ناحیه آسیب دیده دعوت کند. این اتفاق نادر است، اما ممکن است رخ دهد. صابون ها پوست بدن را بیش از حد خشک می کنند، خصوصاً اگر حاوی مواد معطر یا ضد باکتری باشند.
او می گوید: “به نظر من فقط از آب استفاده کنید. یا اگر مجبور به استفاده از مواد شوینده هستید، چیزی را انتخاب کنید که عطر و مواد ضد باکتری نداشته باشد.” دستمال مرطوب مخصوص آقایان که برای این ناحیه ساخته شده چطور؟ “اگر از آنها استفاده می کنید، حتما قبل از پوشیدن لباس زیر یا شلوار، اجازه دهید دستگاه تناسلی تان خشک شود. با اینکه استفاده از دستمال مرطوب می تواند یک مشکل را حل کند، اما بعدها مشکل دیگری ایجاد می نماید. “
وقتی صحبت از جوش های روی بیضه باشد، در واقع حذف موهای زائد می تواند از بروز آنها جلوگیری کند. نظافت می تواند تعریق را کاهش داده و موی زائد اصلاح شده، فرصت کمتری برای ایجاد مشکلات فراهم می کند.
او می گوید: “ایجاد محیطی که به بیضه ها اجازه تنفس بدهد، مهم است.” لباس زیر بسیار تنگ، مانند هر چیز دیگری که بسیار تنگ باشد – جریان هوا را کاهش می دهد و می تواند تعریق و دمای بدن را بالا ببرد. او می گوید: “اگردوست دارید که از بیضه های خود مراقبت کنید، لباس زیری بپوشید که رطوبت را به خوبی جذب کرده و بدن بتواند به راحتی در آن تنفس کند.
همچنین پیش از آنکه لباس زیرتان را برای بار اول بپوشید، حتما آن را بشویید.” به عبارت دیگر، با کیسه بیضه خود مانند هر قسمت دیگر از پوست رفتار کنید و دیگر نیازی به نگرانی نیست.
اگر جوش های شما با درمان خانگی بعد از چند روز یا چند هفته از بین نرفتند، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. پزشک ممکن است چندین نوع آنتی بیوتیک خوراکی را برای شما تجویز کند که به کاهش جوش های روی بیضه کمک می کنند. آنتی بیوتیک های رایج برای درمان جوش های ناشی از شرایطی مانند فولیکولیت، شامل داروهایی همچون مینوسایکلین و داکسی سایکلین می شوند.
بازگشت پسورد
رمز عبور برای شما ایمیل می شود !