گال در ناحیه تناسلی + تصاویر بیماری گال

گال، به بیماری ناشی از حشرات کوچکی گفته می شود که در زیر پوست تونل حفر می کنند. این انگل ها اغلب در فرو رفتگی ها و چروک های پوستی یافت می شوند که از جمله آن ها می توان به اطراف ناحیه تناسلی، زیر پستان ها و چین درونی زانو یا آرنج اشاره کرد. ابتلا این بیماری هیچ ارتباطی با میزان پاکیزگی و بهداشت فردی ندارد. بیماری گال با این که می تواند به شدت خارش آور و تحریک کننده باشد اما خطرناک نبوده و به آسانی درمان می شود. در ادامه مطلب در رابطه با بیماری گال در ناحیه تناسلی بیشتر توضیح خواهیم داد.

بیماری گال

ابتلا به گال چگونه اتفاق می افتد؟

بیماری گال از طریق رابطه جنسی واژینال یا مقعدی با افراد مبتلا انتقال می یابد. همچنین افراد با استفاده از وسایل پارچه ای اشخاص مبتلا نیز، می توانند به این عفونت دچار شوند. لباس ها، حوله ها و محلفه ها از جمله این وسایل هستند.

چگونه می توان ابتلای خود را تشخیص داد؟

علائم رایج گال به شرح زیر هستند:
✔️ خارش سطح یا اطراف ناحیه تناسلی مخصوصا در هنگام شب ( که نشان دهنده بیماری گال در ناحیه تناسلی است)
✔️ خارش انگشتان، مچ دست و پا و خمیدگی زانو یا آرنج در هنگام حرکت
✔️ وجود راش های جوش مانند بر نواحی ذکر شده در بالا

یماری گال در ناحیه تناسلی  چگونه درمان می شود؟

گال با استفاده از پماد ها، لوسیون ها و شامپو های دارویی درمان می شود. از آن جایی که انگل عامل بیماری، علاوه بر بدن بر وسایل پارچه ای نیز زندگی می کند، شستن این موارد با آب داغ، فریز کردن آن ها به مدت 2 هفته یا نگهداری آن ها در کیسه های بسته و کم هوا به مدت 1 هفته ضرورت دارد.

عوارض والاسیکلوویر

چگونه می توان از ابتلا به بیماری گال در ناحیه تناسلی پیشگیری کرد؟

موانع فیزیکی همچون کاندوم ها و محافظ های دندانی در پیشگیری از شپش های ناحیه تناسلی چندان موثر نیستند زیرا تمام پوست کاندوم یا محافظ دندانی را پوشش نمی دهند. به همین دلیل، قبل از برقراری رابطه جنسی پرخطر، بهتر است درباره علائم احتمالی شپش ناحیه تناسلی با شریک خود صحبت کرد. در صورت ابتلای یکی از نزدیکان به این بیماری، تا به اتمام نرسیدن دوره درمان او، باید از به اشتراک گذاری حوله ها، لباس های زیر، محلفه ها و لباس های شنا خودداری شود. در صورتی که در یک ماه گذشته با فردی مبتلا، رابطه جنسی داشته اید، جهت اطلاع از ابتلای خود به پزشک مراجعه کرده و آزمایش دهید.

آزمایش ابتلا به گال چگونه انجام می شود؟

پزشک با مشاهده نواحی مبتلا می تواند ابتلای فرد را تشخیص دهد. همچنین، نمونه ای کوچک از بافت پوست برداشته شده تا از نظر داشتن انگل، کرم یا تخم حشره گال بررسی شود.

 

تصاویر بیماری گال

تصویر گال شماره 1
بیماری گال
تصویر گال شماره 2
3.6/5 - (27 امتیاز)